Donateur worden

Donateur worden

Het Industrieel Smalspoor Museum gebruikt de giften van donateurs voor de uitbreiding en restauratie van haar erfgoedcollectie. Donateurs hebben gratis toegang tot het museum en worden uitgenodigd aanwezig te zijn en betrokken te worden bij bijzondere activiteiten. En zij krijgen natuurlijk vier keer per jaar De Buffer.

Een donatie voor het museum is aftrekbaar bij de inkomstenbelasting. Het museum is een Culturele Algemeen Nut Beogende Instelling en daarom is die aftrek 125%. Maar wel boven de drempel die voor deze aftrekpost geldt.
Komt u niet aan die drempel ? Doe het dan anders: stel uw gift vast voor een periode van vijf jaar. Samen met het museum legt u dit vast, zonder verdere kosten. Uw jaarlijkse gift is dan vijf jaar lang voor 125% aftrekbaar, zonder dat een drempelbedrag geldt. In de overeenkomst kunt u opnemen dat u geen gift meer geeft als uw inkomen daalt door overmacht, bijvoorbeeld omdat u werkloos of invalide wordt.

De mogelijkheden die wij u bieden zijn:

  • Donateur: één persoon, u heeft dan gratis toegang tot het museum en u ontvangt vier keer per jaar ons periodiek “De Buffer” , met daarin interessante artikelen over het smalspoor en het museum, donatie € 20,00 per jaar.
  • Gezinsdonatie: uw gezin (max. 2 volwassenen en 2 kinderen) heeft dan gratis toegang tot het museum en u ontvangt vier keer per jaar ons periodiek “De Buffer”, donatie € 30,00 per jaar.
  • Periodieke gift: minimaal € 30,– per jaar. U heeft dezelfde voordelen als de andere donateurs. Met u bekijken wij of het museum u nog meer kan bieden in relatie tot de hoogte van de gift.

Ook donateur worden?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

    This site is registered on wpml.org as a development site.